Planten Quizvragen

Bepaal niveau A Heel moeilijk B Niveau Canvascrack C Doenbaar D Niveau Blokken E Niveau kinderen. Quizvragen Bomen Wat is de andere benaming voor de mammoetboom de zwaarste boom in de wereld.


Malvorlagen Smiley Denken Ausmalbilder Free

In het voorjaar verschijnen er bladgroenloze stengels met sporenaren op.

Planten quizvragen. Grove den 48Welk wezentje is een combinatie van een wier en een zwam. Fotosynthese 47Geef een andere naam voor de pijnboom. Tijd voor een plantje.

30 maart 2018 1. Redvers Afbeelding gebruikt volgens. Zeven zoals bijna alle zoogdieren.

Waarom komen ze zo vroeg uit in. Het is een maximaal 40 cm hoge vaste plant. Het is een plantje dat we doorgaans vinden in Tropisch Zuid Amerika en behoort tot de vlinderbloemenfamilie.

Bepaal niveau A Heel moeilijk B Niveau Canvascrack C Doenbaar D Niveau Blokken E Niveau kinderen. Eigenaar van de afbeelding. De planten hebben een stengel tot 15m is bezet met stekels en dragen roze tot paarse bloemen.

De quiz is volledig door u samen te stellen door bijvoorbeeld een categorie aan planten te kiezen het aantal vragen te bepalen aan te geven of u de Nederlandse of wetenschappelijke naam wil oefenen en door te kiezen of u de soortnaam of de familienaam wil geven als antwoord. Van de bloemen van de algen erin oscillatoria erythroea. Allemaal vragen waar we niet over na denken maar eigenlijk toch interessant zijn om weten.

De gespikkelde bloemen kunnen een diameter tot 100 cm hebben en tot 10 kg wegen. Pagina 1 van circa 2300000 resultaten voor vragen over planten - 0012 sec. Creative Commons - Attribution 20 Generic Afbeelding in gebruik genomen op.

Hij heeft geen bladeren en bijna geen stengel. Hoe heet deze plant. De plant is gemakkelijk te herkennen aan de witte bloemenhet blad en.

Hoe kun je de leeftijd van een boom bepalen. Hoeveel nekwervels heeft de mens. Bekijk hier quizvragen en antwoorden over flora.

Door te meten hoe hoog die is. 46Hoe noemt het proces waarbij planten met lichtenergie water en CO2 omzetten tot glucose en zuurstof. Vragen over flora op alle niveaus.

Quizvragen Bloemen Hoe heet deze bloem die tevens het symbool was van de Franse kroon. Drie en een half. B De Plantenmarkt het beste adres is voor je planten - in tegenstelling tot bloemenwinkels.

Hoe zit dat eigenlijk met de andere planeten in het heelal. Het juiste antwoord is schuingedrukt. We zoeken de meer gangbare naam voor de plant die welbekend is als akkerpaardenstaart of kattenstaart.

Hoeveel procent zout bevat zeewater doorgaans. Een website vol quizvragen cryptogrammen anagrammen aanvulpuzzels synoniemen citaten en andere leuke weetjes. Door te kijken hoeveel paddestoelen erop zitten.

Waarom heten planten zo. Daarom hebben wij ook over planten enkele quizzen ontworpen. Quizvragen over Jupiter Planeten op quizneteu - Jupiterquiz test.

Ad Get A Very Special Offer On Plant Essentials Right Now. Korstmos 49De Bosanemoon en het Speenkruid groeien beiden in het bos. Door de ringen in de stam te tellen.

Hieronder staan enkele quizvragen over planten. Hoe drinken planten en bomen. Quiz Quiz makkelijk Details Geschreven door Maarten van der Veer Gepubliceerd.

Wat is de naam van deze algemeen voorkomende plant die behoort tot de kruisbloemenfamilie. Ad Get A Very Special Offer On Plant Essentials Right Now. De mimosa pudica is een spraakmakend plantje.

Deze woekerplant parasiteert op andere planten waarbij de wortels in deze planten groeien. Nederlandse namen Wetenschappelijke namen Start. Hoe lang duurt een dag op mars hoeveel manen heeft mars is mars groter of juist kleiner dan de aarde.

Welk deel van een zonnnebloem kun je eten. Deze woekerplant parasiteert op andere planten waarbij. 04 oktober 2012 Laatst bijgewerkt.

A Al sinds de jaren tachtig deze plantenwinkel heeft en dus wel wat weet van planten.


Zoekkaart Waterdiertjes Dieren Natuur Waterdieren


Leukste Quizvragen Website Verschillende Categorieen En Wekelijkse Update Van De Kwisvragen Veel Quizplezier Website


Virginia Creeper Virginia Creeper Creepers Stock Photography Free


Greeeen Een Hoekje Uit Onze Winkel Lekker Vol Groene Planten En Weer Mooie Nieuwe Potten In 2020


Met Vaste Stift Op Bakpapier Tekenen Hou Rond Een Kaars En Verhit Tot De Afbeelding Is Verplaatst Foto Geplaatst Door Elckie Op Welke Kaarsen Bakpapier Stift


Quizarchief Be Quizvragen En Antwoorden Zelf Uw Quiz Samenstellen Geschiedenis Quiz


Bloemenquiz Bij Dementie Prikkelt Zintuigen En Geheugen Mens En Gezondheid Ziekten Dementie Dementie Activiteiten Ouderen Activiteiten


Quizvragen Eten En Drinken Pagina 2 Eten Eten En Drinken Groenten


Droedels Met Oplossing Droedels Met Antwoord Quizvragen Eu Droedelen Raadsels Met Antwoorden Quiz


Pin On Daily Dose Bloemmarie


Ornamental Indoor Plants Plants Kokedama Indoor Plants


200 Nederlandse Kennis Quiz Vragen Voor Anderstaligen Escape Room Escape Plants


Goede Apps Om Spelling Te Oefenen Thuisinonderwijs Nl Oefeningen Apps Opvoedtips


Pin Op Bso


Bomen Namen Biologie Oefenen Boom Plantkunde Planten


Pin Op Toys For Boys Girls


Pin Op Quiz


Leukste Quizvragen Website Verschillende Categorieen En Wekelijkse Update Van De Kwisvragen Veel Quizplezier Website


Natuur Speurtocht Ga De Natuur In Met Je Kind En Ontdek Deze Speurtocht Is Er In Twee Verschillende Speurtocht Kinderen Speurtocht Activiteiten Voor Kinderen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel